Sector nou SdV

Alătură-te rețelei noastre

Cu peste 60 sectoare de supraveghere, peste 500 de familii care susțin combaterea criminalității în comunitatea locală – de ce să nu te alături rețelei noastre? Folosește abilitățile persoane în afaceri, mass-media sau din sectorul public pentru o cauză nobilă.

Fii voluntar

De ce voluntar pentru Supravegherea de Vecinătate?

Dacă ești pasionat de păstrarea comunității tale în condiții de siguranță și ai unele aptitudini sau experiență care poți să o oferi atunci noi vrem să stabilim contact cu tine. Voluntariatul cu noi este plin de satisfacții și provocator. Stabilește-ți un scop să reduci criminalitatea din comunitatea ta prin a veni alături de noi și începe acțiunile de voluntariat cu echipa ta locală de astăzi.

Rolurile actuale de voluntariat

Există multe motive bune pentru a fi voluntar pentru Supravegherea de Vecinătate. Acesta îți va permite să ei măsuri împotriva criminalității în comunitatea ta, să învingi frica față de infractori, îți va oferi posibilitatea de a-ți dezvolta abilități și cunoștințe de a te proteja, îți va permite să te implici într-o varietate de activități și vei obține o satisfacție enormă contactând cu alți voluntari.

 Aruncă o privire la diferite modalități în care poți să fii voluntar

Alătură-te echipelor noastre locale!

Pregătim echipe de voluntari în întreaga țară promovând sectoare de supraveghere de vecinătate și prevenirea criminalității.

Social media

Avem nevoie de o echipă tot mai mare de voluntari din Moldova pentru a ajuta a răspândi mesajul nostru, prin intermediul mass-media sociale, în special paginile de Facebook, Twitter sau Odnoklassniki. Dacă dorești să contribui cu cunoștințele tale practice în acest domeniu și ai 1 ora pe săptămână să o oferi, atunci te rog ia legătura cu noi. Decidem împreună ce vrem să facem.

Coordonatori regional

Avem nevoie de persoane care ar dori să ne ajute să menținem contactul cu membrii sectoarelor de supraveghere de vecinătate din regiuni și să ofere informații pentru persoane care doresc să creeze noi sectoare.

Dacă ești interesat în a afla mai multe despre oricare dintre aceste roluri, atunci te rugăm să completezi formularul nostru de anchetă

Contactează-ne!

Aveți o solicitare cu privire la sector de supraveghere de vecinătate, voluntariat, mass-medie sau orice altceva?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare cu privire la orice aspect al muncii mișcării de supraveghere de vecinătate, vă rugăm să utilizați formularul de cerere de mai jos și vom lua legătura înapoi cu tine cât mai curând posibil.

 Acesta nu este un formular pentru a transmite informații despre crearea unui sector de supraveghere de vecinătate nou. Dacă dorești să faci acest lucru, te rog să faci clic pe caseta verde din dreapta.

 DOAR HOȚII NU SE UITĂ DUPĂ LUCRURILE LOR !!!!

AI OBOSIT SĂ TOT ȚI SE FURE, NU MAI PLÂNGE, E TIMPUL SĂ FACI CEVA!!!